Prenova protokola porok na Visokem

4.2.2021

V letošnjem letu se vzpostavlja prenovljen in osvežen protokol porok na Visokem.

S sodelovanjem vseh vključenih akterjev se bodo na podlagi preteklih izkušenj in novih idej skušale odpraviti dosedanje pomanjkljivosti, nadgraditi protokol in vanj vključiti različne detajle, ki bodo poroko naredili nepozabno, prijetno ter s pridihom domačnosti.

Otroški občinski pohodni krog
Z namenom spodbujanja otrok in njihovih družin h gibanju in raziskovanju domače občine, še posebno v časih, ko zaradi šolanja na daljavo preživijo precej časa pred računalniškimi ekrani, je za učence osnovnih šol Gorenja vas in Poljane začasno vzpostavljen otroški občinski pohodni krog. Celotna pohodna pot obsega 17 kontrolnih točk, učenci pa morajo za opravljen otroški pohodni krog do konca maja 2021 zbrati deset različnih žigov z desetih poljubnih kontrolnih točk. V zameno za z žigi zapolnjen kartonček bodo prejeli praktično nagrado.
Informacije so na voljo po telefonu (031 720 573) in elektronski pošti (zavod@poljanskadiolina.com).

Jera Miklavčič

Nova skupna strategija turizma
V pripravi je nova skupna strategija turizma za škofjeloško območje za obdobje 2021–2027. S svojimi mnenji so jo imeli možnost preko anketnega vprašalnika sooblikovati tudi prebivalci občine Gorenja vas – Poljane. Strategijo bodo namreč gradili od spodaj navzgor: najprej bodo ocenili stanje, izzive in priložnosti, nato pa poiskali sinergije za uspešnejši nastop na trgu.

 

Fotogalerija