Zmagovalci Lidlove nagradne igre

23.7.2020

Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Trebija je zmagovalec nagradne igre Ena gasilska, ki jo je med 8. majem in 29. junijem na družbenem omrežju Facebook organiziral Lidl Slovenija.

Nagradna igra je potekala v treh fazah. Uporabniki so naložili svojo fotografijo, s katero so sestavili "eno gasilsko" ter glasovali za enega od prijavljenih društev. Deset društev, ki so zbrala največ glasov, se je uvrstilo v polfinale. Zmago so določili uporabniki z deljenjem fotografije društva in oddajo reakcije nanje. Trebijski gasilci so zbrali največ všečkov in za nagrado prejeli Lidlovo vrednostno kartico za tisoč evrov in žar Weber s pripomočki.

"Veseli smo nagrade, še bolj pa podpore ljudi, ki so nam jo izkazali s tem, ko so glasovali za nas. Hvala vsem," je povedal poveljnik PGD Trebija Tomaž Jereb. Nagrado bodo unovčili prihodnje leto ob prevzemu novega vozila. Gre za terensko gasilsko vozilo za gašenje gozdnih požarov GVGP-1, ki je namenjeno prevozu osnovne enote. Predelava vozila naj bi bila gotova do konca leta. "Zahvaljujemo se vsem, ki so in še bodo pomagali s finančnimi sredstvi, ki jih zbiramo za omenjeno gasilsko vozilo." Društvo je v Lidlovi nagradni igri sodelovalo že preteklo leto in se uvrstilo med dvajset nagrajenih društev. Prav tako so se veselili zmage in donacije v vrednosti tisoč evrov Mercatorjeve akcije Radi delamo dobro.

Lidija Razložnik