Iz županovega dnevnika

18.4.2024

Izbrani dogodki iz županovega pestrega urnika, ki obsega tako projektno vodenje dela občine kot soustvarjanje dogodkov

1. 3. - Na tiskovni konferenci sem s sodelavci predstavil opravljena in planirana dela po šestih mesecih od avgustovskih poplav.

2. 3. - Na občnem zboru PGD Lučine. Zahvalil sem se za opravljeno požrtvovalno delo ob minulih poplavah in pomoč pri oskrbi z vodo ob gradnji vodovoda.

2. 3. - Na zaključku tekmovanja spajanja sesalnega voda, ki ga je organiziralo PGD Sovodenj

7. 3. - Na kulinaričnem večeru Ta dobra stara kuha s študenti višje blejske šole za gostinstvo in turizem

9. 3. - Na občnem zboru TD Žirovski Vrh v Domu nad Zalo. Posebej sem pa pohvalil predsednika, saj se je pod njegovim vodstvom zgradil nov društveni dom.

14. 3. - Na Dnevu Civilne zaščite v Kranjski Gori z našim občinskim poveljnikom. Priznanje za 130 let dela so prejeli gasilci iz Poljan.

19. 3. - Odzval sem se povabilu časnika Finance, ki je v okviru Gorenjskega razvojnega foruma pripravil pogovor na temo Selška in Poljanska dolina v luči popoplavne sanacije.

20. 3. - Sestanek z lastniki zemljišč na smučišču Stari vrh. Dogovorili smo se, da podjetje za najem potrebnih zemljišč pripravi nove pogodbe, primerljive z ostalimi v državi.

20. 3. - Na občnem zboru Klekljarskega društva Deteljica v Gorenji vasi

22. 3. - Na Kvizu Mladi in kmetijstvo in občnem zboru Gasilske zveze Škofja Loka

26. 3. - Na DRSI smo imeli predstavitev umeščanja DPN za 4RO od Hotavelj do Cerknega, do konca aprila moramo oddati pripombe skladno z našim prostorskim načrtom.