Gibanje nas osrečuje

19.5.2022

Tudi v letošnji sezoni smo v sekciji ženske rekreacije Športnega društva (ŠD) Partizan organizirali izredno pester izbor vadb.

Vadeče so lahko izbirale med vadbo za starejše, funkcionalno vadbo, "švic" vadbo, krožnim treningom, pilatesom, jogo in badmintonom. Vadbe so potekale v telovadnici Osnovne šole Ivana Tavčarja Gorenja vas, razen pilatesa in joge, ki sta potekala v prostorih studia Polerina nad Kmetijsko zadrugo. Z udeležbo smo bili zadovoljni, vsega skupaj se jih je udeležilo okrog osemdeset članic.

Za vadbe smo poskrbele inštruktorice Petra Frlan, Irena Gartner in Špela Knafelj Borovič, za badminton pa Barbara Radič. Kot vsako leto smo tudi letos imeli občni zbor. Povabili smo inštruktorico Emo Debenc, ki nam je s predavanjem z naslovom Kako lahko z gibanjem in ozaveščanjem svojega telesa pridemo do boljšega počutja osvetlila pozitivne učinke gibanja za naše zdravje. Ob koncu sezone smo se odpravile tudi na zaključni pohod na Vrhovcov grič. Udeležilo se ga je 22 žensk. V koči na Ermanovcu sta sledila pogostitev in druženje. Ob koncu uspešne sezone so vadeče prejele tudi majice z našim novim logotipom ter napisom Gibanje osrečuje. Vse inštruktorice bi se rade iskreno zahvalile vsem pridnim vadečim za vesten obisk in vso pozitivno energijo, ki so jo z nami delile na vadbah. Ob tej priložnosti lepo vabimo nove članice, da se nam pridružijo jeseni, natančneje oktobra, ko se bodo vadbe zopet začele. Naj nas gibanje še naprej osrečuje!

Špela Knafelj Borovič, inštruktorica pilatesa