Lokalno učno središče Gorenja vas

23.12.2021

V Gorenji vasi je od leta 2017 vzpostavljeno Lokalno učno središče (LUS), ki ga vodi Ljudska univerza Škofja Loka, financira pa Občina Gorenja vas - Poljane.

V sklopu LUS so organizirana različna brezplačna izobraževanja in delavnice, namenjene vsem občanom občine Gorenja vas - Poljane. Letos so bili pogoji dela zahtevni, pa vendar nam je uspelo izpeljati 239 ur izobraževanj, sofinanciranih iz občinskih sredstev. Občani pa so se udeleževali tudi izobraževanj v okviru projekta Vseživljenjsko varovanje narave, ki poteka tudi v Gorenji vasi. Tudi v prihodnjem letu načrtujemo različna izobraževanja in vas vabimo k vpisu v: začetni tečaj angleškega, italijanskega, nemškega, ruskega, španskega in francoskega jezika, začetni računalniški tečaj, tečaje osnove programiranja, osnove kriptosveta, izdelava domačega videa in fotoknjige ter kvačkanja in šivanja.

Dodatne informacije in prijave – prosimo, da se prijavite po elektronski pošti: jaka.subic@lu-skofjaloka.si ali po telefonu na št.: 04/506 13 60. Veseli bomo tudi vaših predlogov za izobraževanja.

Jaka Šubic