Po petih letih ponovno na Dvorcu Visoko

23.6.2022

Nina Pušlar je s svojo polno zasedbo minuli petek nastopila na Dvorcu Visoko, kjer je predstavila tudi svojo najnovejšo pesem Nina, Nina, Nina.

S koncertom je obenem obudila spomin na Tavčarjevo Meto, vlogo, s katero je nastopala v prvem slovenskem muzikalu Cvetje v jeseni. Leta 2017 je ob stoti obletnici izida povesti Cvetje v jeseni z muzikalom nastopila tudi na Dvorcu Visoko, kamor se je tokrat vrnila po petih letih. »Veličastnost ambienta in občutek, da igramo na avtorjevi domačiji, je bil neverjeten. Vesela sem, da sem se tokrat vrnila kot Nina v ta prekrasen ambient in med gorenjsko publiko, ki jo imam od nekdaj zelo rada,« je povedala priljubljena slovenska glasbenica, ki je za obiskovalce, bilo jih je približno 1300, pripravila tudi posebno presenečenje. Na koncertu se ji je pridružil Matjaž Robavs, ki je prav tako igral v muzikalu Cvetje v jeseni. 

Nino čaka v poletnem času glavna koncerta sezona, a vseeno si bo privoščila kratek oddih. »Ne grem vselej na obalo, ob morje, čeprav ga obožujem. V poletnih mesecih grem rada tudi v hribe, običajno se odločim na hitro in tik pred zdajci,« je še povedala.

Maša Likosar