Poslovna darila Babice in Dedka

10.11.2022

Prepričani smo, da blagovno znamko Babica in Dedek, naravni izdelki iz škofjeloških hribov, že poznate. Tokrat pa želimo vašo pozornost vzbuditi s ponudbo darilnih paketov blagovne znamke.

Njeno oznako ste verjetno zasledili na škatli domačih piškotov, alkoholnih pijačah, domačih marmeladah ali konzervirani zelenjavi. Tokrat pa smo pripravili ponudbo darilnih paketov blagovne znamke, ki so uporabni kot zahvala vašim poslovnim partnerjem, sodelavcem ali kot posebna pozornost za vaše domače, prijatelje in znance.

Če želite s poslovnim darilom sporočiti posebnosti območja, kjer delujete, z izborom poslovnih daril v okviru darilnih paketov blagovne znamke Babica in Dedek podpreti lokalne proizvajalce, poudariti tradicionalne dejavnosti Škofjeloškega in visoko kakovost izdelkov z uporabo lokalnih surovin ter obenem presenetiti z avtentičnim, posebnim in predvsem uporabnim darilom, potem je ponudba blagovne znamke Babica in Dedek, naravni izdelki iz škofjeloških hribov prava izbira. 

Ponudbo prehrambnih izdelkov, moke in drugih mlevskih izdelkov, olj, zeliščnih izdelkov, izdelkov za nego telesa ter izdelkov domače in umetnostne obrti omenjene blagovne znamke ustvarja 41 ponudnikov na Škofjeloškem s skupno več kot 490 izdelki, med njimi je največ dopolnilnih dejavnosti na kmetijah in nosilcev osebnega dopolnilnega dela, nekaj je tudi s.p.-jev in d.o.o.-jev. Nekaj teh izdelkov v novi celostni podobi predstavljamo tudi v darilnih paketih.

Kaj je v letošnji ponudbi darilnih paketov? Sestavili smo štiri različne kombinacije izdelkov, ki jih seveda lahko poljubno spreminjate, imate pa tudi možnost dodatnega označevanja z logotipom podjetja:
Sadno-zelenjavni paket (marmelada, zelenjavna omaka, sadno--zelenjavni sok, suho sadje)
Paket dobre gospodinje (kaša ali rižek, sončnično olje, rezanci in zelenjava v soli)
Paket domača malica (dimljen sir, suha klobasa, kisle kumarice ali paprika)
Zeliščno-medeni paket (med, dražgoški kruhek, koprivov sirup, čaj) 

Več informacij o ponudbi blagovne znamke, ponudnikih in možnostih naročanja darilnih paketov: Razvojna agencija Sora, Poljanska cesta 2, 4220 Škofja Loka, tel. št. 04/ 50 60 225, e-naslov: kristina.miklavcic@ra-sora.si in spletna stran.

Kristina Miklavčič, RAS

Fotogalerija