Poslovna darila s Škofjeloškega

19.11.2020

Kljub temu da se blagovna znamka Babica in Dedek, naravni izdelki iz škofjeloških hribov, predstavlja v novi podobi in z novo ponudbo izdelkov, že dvajset let ohranja enako poslanstvo.

Njeno poslanstvo je povezati ponudnike najrazličnejših prehrambnih izdelkov, naravne kozmetike, izdelkov iz zelišč ter izdelkov domače in umetnostne obrti, ki nastajajo znotraj dopolnilnih dejavnosti, osebnega dopolnilnega dela in drugih pravnih oblik na Škofjeloškem, ter poudariti tradicionalen način izdelave s pridihom domačnosti. Ključna posebnost blagovne znamke pa je uporaba v večji meri kvalitetnih lokalnih surovin v postopkih predelave ter dokazana visoka kakovost izdelkov.
Nova ponudba izdelkov kot turističnih spominkov se predstavlja v nekaterih gostilnah na širšem Škofjeloškem, je pa izbrana ponudba primerna tudi za poslovna darila. V novi podobi so na voljo darilni paketi, katerih sestavo sicer lahko prilagajajo vašim željam, poimenovali pa so jih:

– Ko sadje in plodovi Škofjeloškega dobijo novo podobo (marmelada + sok ali sirup in/ali alkoholna pijača)
– Ko zadišijo zelišča (čaj + zeliščna sol)
– Ko je naravna nega kože najboljša izbira (krema + milo)
– Ko si privoščimo sladek odmor (čaj + piškoti + regratova grenčica ali smrekov žele)
– Ko je lakota pač prevelika (suha klobasa + sir)
– Ko je kuhanje užitek (zdrob ali rižek ali kaša + testenine + sušena zelenjava v soli ali sveža zelenjava v soli ali zeliščna sol ali hladno stiskano sončnično olje)
– Ko rokodelstvo piše nove zgodbe (izdelek iz volne + čipka) 

Poleg omenjenih darilnih paketov v ponudbi poslovnih daril lahko izbirate med že znano ponudbo, in sicer različnimi vrstami piškotov, potic, sadnim kruhom in rezanci, žganji in likerji različnih okusov, marmeladami, suhim sadjem, medom, domačim poltrdim sirom, zeliščnim mošnjičkom, čajem in zeliščnimi mili ter različnimi izdelki domače in umetnostne obrti. Vsi ti izdelki so na voljo v darilnih embalažah znamke.
Za več informacij glede naročanja poslovnih daril in o darilnih paketih smo vam na voljo na Razvojni agenciji Sora, Škofja Loka, e-naslovu: kristina.miklavcic@ra-sora.si in tel. št. 04/50 60 225.

Kristina Miklavčič, Razvojna agencija Sora