Priznanji za dolgoletno delo

18.11.2021

Predsednik Pokrajinske zveze društev upokojencev Gorenjske Robert Plavčak je oktobra članoma Društva upokojencev (DU) za Poljansko dolino Gorenja vas Pavlu Čadežu in Jožetu Novaku podelil posebni priznanji za izredne zasluge pri delovanju v društvu.

V utemeljitvi predlogov za priznanji, ki ju je pripravilo domače društvo, je bilo poudarjeno njuno dolgoletno in nesebično delovanje v dobro upokojenih članov tega najštevilnejšega društva v Občini Gorenja vas - Poljane.

Društvo sta vodila kar tri mandatna obdobja. V delo sta uvajala nove oblike in pestre vsebine, ki so in še povezujejo člane ter zadovoljujejo in bogatijo njihovo tretje življenjsko obdobje. Njun način dela je bil odkrit, prijazen in odprt za dobre ideje in želje članstva, ki se še vedno množično udeležuje ponujenih dejavnosti. Tudi po njuni zaslugi se v družbi sebi enakih počutijo prijetno in zaželeno. V zahvali za prejeti priznanji sta poudarila, da sta ponosna in zadovoljna na širok sprejem njunih zamisli pri članih društva. Izpeljala pa sta jih lahko le s tvornim sodelovanjem in razumevanjem ožjega vodstva društva: članov upravnega odbora ter vseh poverjenic in poverjenikov. Pavlu in Jožetu čestitamo za prejeti priznanji, želimo jima še veliko dobrega osebnega počutja ter zadovoljstva po opravljenem poslanstvu v dobro upokojencev naše občine.

Valentin Bogataj