V novo leto z novimi dogodki na Visokem

2.2.2023

V Dvorcu Visoko smo leto 2022 zaključili z dogodkom v drugi polovici decembra, ko smo organizirali adventni sejem z lokalnimi ponudniki in otroško animacijo.

Zasnovani pa so dogodki tudi že za letošnje leto. Takoj v začetku januarja smo začeli izvajati delavnice Ljudske univerze Škofja Loka, na katerih so se udeleženci srečali s polstenjem. Delavnice z naslovom Visoška skrinja ustvarjalnosti bodo potekale vse do sredine aprila, vsak četrtek med 16.30 in 19.30. Za vse dodatne informacije se obrnite na jaka.subic@lu-skofjaloka.si.

Nadaljujemo tudi sodelovanje z Naravno lepoto Sevilla – z Irmo Dolinar iz Žirov. Januarja smo organizirali predavanje o piramidah. Irma pravi, da jih že leta obiskuje in vedno prinesejo kaj novega. V februarju, v predpustnem času, si lahko rezervirate termin za delavnico peke krofov, 24. februarja pa vas vabimo na potopisno predavanje Petre Nastran z naslovom Slovenska Jakobova pot. V marcu bomo dali poudarek ženam, materam … 10. marca bo delavnica izdelave parfumov in hidrolatov, 24.marca pa vas vabimo na kulinaričen večer. Vsako drugo soboto v mesecu ob 10. uri poteka tudi vodenje po zbirkah Visoška domačija pripoveduje.

Lepo vabljeni, da se nam na katerem izmed dogodkov pridružite, kajti v Dvorcu Visoko se imamo vedno lepo.

Martina Ambrožič Tušar

Fotogalerija