Blagovna znamka Babica in Dedek

24.9.2019

Blagovna znamka Babica in Dedek, naravni izdelki iz škofjeloških hribov, se predstavlja v novi podobi in z novo ponudbo izdelkov.

Že vse od svojega nastanka dalje, že 19 let pa ohranja isto poslanstvo: povezati ponudnike najrazličnejših prehrambnih izdelkov, naravne kozmetike, izdelkov iz zelišč ter izdelkov domače in umetnostne obrti, ki nastajajo znotraj dopolnilnih dejavnosti, osebnega dopolnilnega dela in drugih pravnih oblik na Škofjeloškem, ter poudariti tradicionalen način izdelave s pridihom domačnosti. Ključni posebnosti blagovne znamke pa sta uporaba v večji meri kakovostnih lokalnih surovin v postopkih predelave ter dokazana visoka kakovost izdelkov.

Novo ponudbo izdelkov kot turističnih spominkov predstavljamo v nekaterih gostilnah na širšem Škofjeloškem, na območju občine Gorenja vas - Poljane v gostilni Na Vidmu v Poljanah in Tavčarjevem dvorcu na Visokem.

Izdelki so primerni tudi za poslovna darila, da pa bo odločitev o tem, katere izdelke izbrati, lažja, smo novo ponudbo blagovne znamke združili v zanimive darilne pakete, ki smo jih poimenovali:
- Ko sadje in plodovi Škofjeloškega dobijo novo podobo (marmelada + sok ali sirup in/ali alkoholna pijača),
- Ko zadišijo zelišča (čaj + zeliščna sol),
- Ko je naravna nega kože najboljša izbira (krema + milo),
- Ko si privoščimo sladek odmor (čaj + piškoti + regratova grenčica ali smrekov žele),
- Ko je lakota pač prevelika (suha klobasa + sir),
- Ko je kuhanje užitek (zdrob ali rižek ali kaša + testenine + sušena zelenjava v soli ali sveža zelenjava v soli ali zeliščna sol ali hladno stiskano sončnično olje),
- Ko rokodelstvo piše nove zgodbe (izdelek iz volne + čipka).

Pakete lahko poljubno prilagodimo vašim željam. Za več informacij o naročanju poslovnih daril in darilnih paketih smo vam na voljo na Razvojni agenciji Sora, Poljanska cesta 2, Škofja Loka, e-naslovu kristina.miklavcic@ra-sora.si in tel. št. 04/50-60-225.

Kristina Miklavčič, Razvojna agencija Sora