Zabava v senci drevesnih krošenj

23.7.2020

Družinski park Stari vrh, ki se nahaja tih pod zgornjo postajo sedežnice na Starem vrhu, je adrenalinski park, ki je primeren za vse generacije, tudi za malčke od drugega leta starosti naprej.

Park deluje že četrto sezono in ga sestavlja šest prog, osem metrov visoka plezalna stena, prosti pad – QuickFly in 400 metrov dolg zipline. Proge si postopoma sledijo po višini in težavnosti, kar omogoča odlično priložnost za premagovanje strahu pred višino. Inštruktorji parka so vedno v bližini in pomagajo z nasveti ter spodbujajo obiskovalce pri premagovanju posameznih ovir.

Prednost parka je varovalo Saferoller, ki omogoča lahko uporabo in je vpeto celotno pot, brez prepenjenja, kar omogoča varno in sproščeno uporabo parka ne glede na starost. Poleg obiska parka ponujajo še piknik prostor, praznovanje rojstnih dni z animacijo otrok in teambuildinge. Malo nad parkom se nahaja restavracija, markiranih je kar nekaj lahkih pohodnih poti. Cenik, odpiralni čas, dodatno ponudbo in vse ostale informacije lahko najdete na spletni strani parka, vse pomembne informacije redno objavljajo tudi na svoji Facebook strani

Lepo vabljeni, ne bo vam žal.

Marija Dolenc, TD Stari vrh

Fotogalerija